ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ 11 ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ 5 ΧΩΡΕΣ
Η Capacitor Partners ξεχωρίζει στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού, επικεντρώνοντας τις υπηρεσίες της στην αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό οργανισμών τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Μέσω συνεργασιών με οργανισμούς από περισσότερους από 11 κλάδους της βιομηχανίας, σε 5 διαφορετικές χώρες, έχει καθιερωθεί ως ένας αξιόπιστος εταίρος στην τεχνολογική ανάπτυξη και στρατηγική.
Κομβικά σημεία στην πορεία της εταιρείας περιλαμβάνουν την αναγνώριση και εμπιστοσύνη που της έχουν επιδείξει κορυφαίες κυπριακές και διεθνείς εταιρείες, οι οποίες την επέλεξαν ως σύμβουλο τεχνολογίας και στρατηγικής. Επιπλέον, η οργανική της ανάπτυξη και επέκταση χωρίς την ανάγκη εξωτερικών επενδύσεων αποδεικνύουν την αυτοδυναμία και την αξιοπιστία της εταιρείας.
Το πρόσφατο άνοιγμα δραστηριοτήτων της Capacitor Partners στη Μέση Ανατολή επιβεβαιώνει τη στρατηγική της επέκταση και το διεθνές της όραμα, ενώ οι επενδύσεις και η κατοχή μεριδίων σε τεχνολογικές εταιρείες όπως η ergodotisi και η kodika.io ενισχύουν τη θέση της στην αγορά και την τεχνολογική κοινότητα.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Η Capacitor Partners προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες και προϊόντα που στοχεύουν στην βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών διαδικασιών και στην αύξηση της αποδοτικότητας των εταιρειών. Αναλυτικά, οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν:
Business / Digital Transformation: Συμμετέχει ενεργά σε όλο το φάσμα ενός μετασχηματισμού, από τη χάραξη στρατηγικής μέχρι τον συντονισμό της υλοποίησης του έργου.
Product Management as a Service: Διαχειρίζεται την ανάπτυξη και την ένταξη ψηφιακών προϊόντων στην αγορά εκ μέρους του πελάτη.
Experientix Service for Research: Σε συνεργασία με την IMR, συνδυάζει την τεχνική γνώση με την ανάλυση αποτελεσμάτων από προηγμένες έρευνες προς την παραγωγή δεδομένων για αποκλειστικά product, user και industry insights.
Storytelling Service: Προσφέρει την ανάπτυξη προδιαγραφών για ψηφιακά προϊόντα, δημιουργία περιεχομένου που αυξάνει το user engagement, και υπηρεσίες ghostwriting. Εκ μέρους των πελατών της η Capacitor Partners, μέσω της υπηρεσίας αυτής έχει ήδη δημοσιεύσει ‘ghost written’ άρθρα στο Forbes, Entrepreneur, Fast Company στην Αμερική, καθώς και στο blog του NASDAQ.
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ
Η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Κυπριακές εταιρείες όσον αφορά τη γενική τους μεταμόρφωση και ψηφιακή εξέλιξη δεν είναι τόσο στην εύρεση ή την εφαρμογή των σωστών τεχνολογιών, όσο στον στρατηγικό τους σχεδιασμό και την αποτελεσματική υλοποίηση του ψηφιακού τους μετασχηματισμού. Αρκετά συχνά η διαδικασία της αλλαγής σε ένα οργανισμό ξεκινά με τις λανθασμένες προϋποθέσεις. Με την έλλειψη σωστής επικοινωνίας του οράματος της διοίκησης προς το προσωπικό, την ανεκπλήρωτη ανάγκη ενός ξεκάθαρου σχεδίου δράσης, και την απώλεια της κατάλληλης εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού. Ως αποτέλεσμα ο μετασχηματισμός αποτυγχάνει. Οι οργανισμοί του σήμερα πρέπει να αντιληφθούν δύο σημαντικές πραγματικότητες.
Πρώτον, ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι μια συνεχής εξέλιξη και όχι ένα απομονωμένο γεγονός. Συμπεριλαμβάνει την σωστή εκπαίδευση του προσωπικού, την δημιουργία της κατάλληλης κουλτούρας για την αποδοχή της τεχνολογίας και της καινοτομίας, και την σταδιακή αλλά συνεχή εξέλιξη καθώς η τεχνολογία και οι αγορές δεν σταματούν να εξελίσσονται.
Δεύτερον, ο ψηφιακός μετασχηματισμός δεν είναι "one size fits all". Αυτό σημαίνει ότι ενώ κάποια τμήματα του οργανισμού μπορεί να βρίσκονται στο πρώτο στάδιο της ψηφιοποίησης, δηλαδή στη μετάβαση από το χαρτί στην ψηφιακή μορφή, άλλα τμήματα που είναι πιο προχωρημένα μπορεί ήδη να χρησιμοποιούν ψηφιακά εργαλεία και να είναι έτοιμα να μεταβούν σε πιο εξελιγμένες τεχνολογίες. Η κάθε περίπτωση απαιτεί διαφορετικό χειρισμό, ο οποίος θα είναι και ευθυγραμμισμένος με την γενική στρατηγική της εταιρείας.
Ο τρόπος που η Capacitor Partners μπορεί να βοηθήσει σε αυτή την περίπτωση είναι μέσω του τρίπτυχου: Κατανόησης της τρέχουσας κατάστασης, αναδιαμόρφωσης των υφιστάμενων και των μελλοντικών διαδικασιών, και τον συντονισμό της ολικής μεταμόρφωσης του οργανισμού.
Comentários